Bedrijfsfitness

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

Ben jij werkzaam in loondienst en is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan kun je via jouw werkgever een deel van je abonnementsgeld bij PT 360o laten financieren. Dat is voordelig aan je gezondheid werken, dus!

De voordelen van sport

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld zes dagen per jaar minder. Het is bewezen dat door het wegnemen van een financiële drempel er meer mensen gaan sporten. Fitte medewerkers zijn creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk.

Zo werkt het

De korting op een bedrijfsfitnessabonnement ontstaat door belastingvoordeel en/ of een werkgeversbijdrage. Als medewerker ruil je belast loon voor een onbelast fitnessabonnement. Het belastingvoordeel is gelijk aan het percentage loonbelasting dat je afdraagt. Financieel enorm aantrekkelijk dus.

Meer weten?

Wil je meer weten over Bedrijfsfitness Nederland en PT 360o in Drachten en omstreken? Lees meer op bedrijfsfitnessnederland.nl of neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

GRATIS PROEFLES

VRAAG nu vrijblijvend aan!

Ben jij klaar voor een vitale herstart? Dan zien wij jou graag bij onze gratis proefles. Geheel vrijblijvend zonder kleine lettertjes.