Missie & Visie

Missie & Visie

Het totale plaatje. Als personal trainers van PT 360o willen wij je met training, voeding en coaching alle facetten van jou benaderen, zowel sportieve als je mentale gezondheid. Want vitaal worden en blijven, bereik je niet alleen door eens in de week naar de sportschool te gaan. Of door alleen maar minder te gaan eten en op je voeding te letten. Onze missie is het om jou van alle kanten te benaderen; 360 graden! Door doelgericht te trainen, je de juiste voedingsadviezen te geven én jou te coachen waar maar kan, bereiken wij samen met jou jouw doel(en)! ​​

TRAINING

Bij PT 360o kan iedereen terecht die aan zijn of haar vitaliteit wil werken door trainingvoeding én coaching. Of je nu een ervaren of onervaren sporter bent, jong of oud, wilt afvallen of sterker wilt worden; wij helpen je graag! PT 360o in Drachten zorgt voor een trainingsschema op maat. Plezier in de trainingen staat bij ons voorop. Onder begeleiding van een van onze gediplomeerde personal trainers gaan we veilig en verantwoord aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Dit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. We maken daarbij ook gebruik van de faciliteiten van BCD, Bewegingscentrum Drachten. Tijdens een 360o intakegesprek gaan we op zoek naar een training die het beste past bij jou!

VOEDING

Welke voedingsadviezen passen bij jouw trainingsdoel(en)? Onze voedingsconsulente berekent voor jou je persoonlijke verhouding macrovoedingsstoffen. Macronutriënten (of macro’s) zijn de belangrijkste energiebronnen voor koolhydraten, vetten en eiwitten. Ze vormen de basis van alle stofwisselingsprocessen en zijn essentieel voor het leven. Afhankelijk van je trainingsdoel zal de behoefte aan macronutriënten echter veranderen. Wij gaan voor jou berekenen wat jij nodig hebt, om je trainingsdoel te verwezenlijken.

COACHING

Wij van PT 360o vinden het erg belangrijk om te weten hoe het met je gaat. Je mentale welbevinden kan van grote invloed zijn bij het wel of niet behalen van je doel(en).
Onderwerpen waar wij het tijdens de coaching over hebben, zijn ervaring, mindset, inhoud training, progressie, voeding, motivatie en eigen inbreng.

BOOTCAMP

Fitter, sterker en krachtiger worden, terwijl je je algehele conditie een boost geven. Lekker sporten met anderen, in de buitenlucht. En telkens op een andere locatie in en rondom Drachten. Bootcamp Drachten is er voor iedereen en op elk niveau. Bootcamp is stimulerend, opbouwend en zorgt voor groepsgevoel en teambuilding. De bootcamptrainingen van PT 360o zijn geïnspireerd op militaire trainingsmethoden.

GRATIS PROEFLES

VRAAG nu vrijblijvend aan!

Ben jij klaar voor een vitale herstart? Dan zien wij jou graag bij onze gratis proefles. Geheel vrijblijvend zonder kleine lettertjes.