Missie & Visie

GRATIS PROEFLES

VRAAG nu vrijblijvend aan!

Ben jij klaar voor een vitale herstart? Dan zien wij jou graag bij onze gratis proefles. Geheel vrijblijvend zonder kleine lettertjes.

Missie & Visie

Vitaal worden en blijven, bereik je niet enkel en alleen door een keer in de week naar de sportschool te gaan. Óf alleen op je voeding te letten. Onze missie is om de klant van alle kanten te benaderen; 360 graden. Door doelgericht te trainen, je voedingsadviezen te geven én coaching aan te bieden willen wij, samen met jou, jouw doel(en) bereiken. ​​

Training.

Bij PT 360º kan iedereen terecht, die aan zijn of haar vitaliteit wil werken door training, voeding én coaching. Of je nu een ervaren of onervaren sporter bent, jong of oud, wil afvallen of sterker worden; Wij willen je graag helpen! PT 360º zorgt voor een trainingsschema op maat. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in de trainingen, waardoor de intrinsieke motivatie vergroot wordt. Onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer, ga je veilig en verantwoord aan de slag om je trainingsdoel(en) te bereiken. Dit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. In samenwerking met Bewegingscentrum Drachten kunnen wij zeer uitgebreide en gevarieerde trainingen bieden. Tijdens een 360º intakegesprek gaan we op zoek naar een training die het beste bij jou past!

Voeding.

Wij geven je voedingsadviezen, die passen bij jouw trainingsdoel(en). Hoe we dat doen? We berekenen jouw persoonlijke macrovoedingsstoffen verhouding. Macronutriënten (of macro’s) zijn de belangrijkste energiebronnen voor koolhydraten, vetten en eiwitten. Ze vormen de basis van alle stofwisselingsprocessen en zijn essentieel voor het leven. Alle drie de voedingsstoffen worden opgenomen via de voeding die we tot ons nemen.

Afhankelijk van je trainingsdoel zal de behoefte aan macronutriënten echter veranderen. Wij gaan voor jou berekenen wat jij nodig hebt, om je trainingsdoel te verwezenlijken.

Coaching.

Wij van PT 360º vinden het erg belangrijk om te weten hoe het met je gaat. Je mentale welbevinden, kan namelijk van grote invloed zijn bij het wel of niet behalen van je doel(en).
Onderwerpen die tijdens een coaching gesprek aan de orde komen:

Ervaring
Mindset.
Inhoud training.
Progressie.
Voeding.
Motivatie.
Eigen inbreng.