Over ons

GRATIS PROEFLES

VRAAG nu vrijblijvend aan!

Ben jij klaar voor een vitale herstart? Dan zien wij jou graag bij onze gratis proefles. Geheel vrijblijvend zonder kleine lettertjes.

Personal trainer

Mijn naam is Jordy Minnesma, 26 jaar en ik ben woonachtig in Drachten. Sinds oktober 2013 ben ik werkzaam bij BCD Drachten als fitness- en B.O.M. instructeur.

Als fitnessinstructeur maak ik fitnessprogramma’s op maat voor de klant, die vervolgens zelfstandig gaat trainen. Omdat ik graag meer bij het gehele proces betrokken wil zijn, ben ik naast mijn werk bij BCD Drachten (Bewegingscentrum Drachten) begonnen als Personal Trainer bij PT Drachten. Na twee jaar als ZZP-er in dienst te zijn geweest bij PT Drachten heb ik de kans gepakt om mijn eigen bedrijf in de Personal Training op te zetten: PT 360º. Als personal trainer wil ik je coachen, motiveren en uitdagen om jouw doel te behalen.

Als klein mannetje was ik al veel met sport bezig. Naast mijn grote hobby voetballen, vond ik het ook leuk om te tennissen, te zeilen en te skiën. De keuze om naar het CIOS te gaan was dan ook zomaar gemaakt. Destijds was ik al jeugdtrainer bij VV Drachtster Boys en werkte als hulptrainer bij Voetbalschool Noord van Henk en René de Jong. Tijdens de opleiding heb ik mij als trainer/coach enorm ontwikkeld en kon ik bij SC Cambuur als jeugdtrainer aan de slag. Het was een geweldige ervaring om met jonge en zeer getalenteerde jongens te mogen werken. Naast voetballen heb ik me gespecialiseerd in fitness. Ik kreeg een stageplek bij BCD Drachten en hier heb ik het diploma Fitnesstrainer A gehaald. Toen ik mijn CIOS-diploma op zak had, kreeg ik een vaste aanstelling bij BCD Drachten en heb ik ook de diploma’s Fitnesstrainer B en Personal trainer behaald.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag aan het sporten; golfen en hardlopen.
Sporten is voor mij een ontspannende bezigheid en hierin vind ik de uitdaging om een betere versie van mezelf te worden.

Specialiteiten

  • Gewichtsverlies.
  • Spiermassa opbouw.
  • Sport specifiek: voetbal, golf, hardlopen, wintersport.
  • Coaching.

Personal trainer

Mijn naam is Fred van Duuren, 59 jaar en woonachtig in Olterterp.

Na een lange carrière als zelfstandig ondernemer in de horeca besloot ik in Corona tijd het roer om te gooien.

Ik wilde eigenlijk altijd al iets in de sport doen en toen in de horeca alles tot stilstand kwam ben ik  gaan omscholen.

Ik ben inmiddels sportmasseur, Fitnessinstructeur en sinds kort ook Personal Trainer na het behalen van het diploma Fitnesstrainer B.

Ik volg alles wat met sport te maken heeft en train zelf vanaf het begin bij BCD. Ik doe zelf aan fitness, golf en wielrennen, uiteraard op recreatief niveau.

Ik ben nu anderhalf jaar in dienst bij BCD in Drachten waar ik als fitness- en spinning instructeur werkzaam ben.

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van sporters ongeacht leeftijd en niveau.

Vanaf 1 september ben ik verbonden aan PT360 en ga ik sporters individueel trainen en coachen om samen het gestelde doel te bereiken.

Ik kijk er naar uit!

 

gewichtsconsulente

Ik ben Daniëlle Dantuma en werk parttime in het speciaal voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik in mijn overige tijd voedingsconsulente.

Van jongs af aan sport ik graag, vooral om het plezier en de ontspanning die het me geeft. Het sporten heeft in de loop der jaren voor mij ook een ander doel gekregen: op gezond gewicht komen en blijven. Nu kan ik uit ervaring zeggen, dat alléén sporten te weinig bijdraagt aan een gezond (ideaal) gewicht. Voeding is een essentieel onderdeel hiervan!

In mijn werk in het onderwijs vind ik het coachen van collega’s/leerlingen het leukste onderdeel. Dat is ook de reden dat ik een coachopleiding heb gevolgd.

Mijn droom is om het coachen te combineren met voeding en sport, daarom ben ik begonnen als gewichtsconsulente en heb ik mij aangesloten bij PT 360º om dit in praktijk te kunnen brengen. Wat mij erg aanspreekt binnen ons bedrijf is de 360º benadering: van alle kanten de klant belichten. In mijn ogen bereik je dan de beste resultaten!

Wat je van mij kan verwachten:

• Deskundig voedingsadvies
• Eerlijk en open advies
• Positieve feedback
• Motivatie