Personal trainer Fred

Team

Personal trainer Fred

“Jou je eigen grenzen laten ontdekken én deze verleggen. Je bent veel sterker dan je denkt. Meestal hebben mensen zelf helemaal niet in de gaten hoe ver ze kunnen komen met trainen. Er zit vaak veel meer in je dan je zelf ooit had verwacht. Wanneer ik begin met trainen, merk ik dat mijn klanten het ene na het andere persoonlijke record vestigen. Precies dat vind ik heel mooi om te zien.”

Fred heeft zijn professionele oorsprong letterlijk in een heel andere tak van sport. Na een uitgebreide carrière in de horeca, is hij op latere leeftijd als professioneel personal trainer in de sport ingestroomd. Wanneer je traint bij Fred, zoekt hij eerst de belastbaarheid van jouw kunnen. Wanneer hij ziet dat dat redelijk gaat, verzwaart hij je training. Langdurig en zorgvuldig opbouwen staan centraal bij hem.

De trainingen van Fred zijn gericht op uitdaging en telkens een stapje meer doen. Natuurlijk zijn jouw persoonlijke situatie op dat moment, maar zeker ook jouw persoonlijke doel daarbij leidend.

Als specialiteit heeft Fred trainen wanneer er sprake is van problematiek rondom gewrichten. Wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met kraakbeenverlies, zijn daar gerichte trainingen voor. Hoe sterker je je spieren maakt, hoe meer je je gewrichten ontlast. Met Freds specifieke trainingen kun je je kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren, en stel je mogelijk eventuele operaties uit.

SPECIALITEITEN:

  • Gewichtsverlies in combinatie met aanpassingen levensstijl.
  • Opbouw spiermassa in combinatie met juiste voeding.
  • Opbouw na ziekte: werken aan spiermassa, balans en stabiliteit.