Personal trainer Feiko

Team

Personal trainer Feiko

“Wat ik belangrijk vind in een training, is dat we werken aan een stabiele basis, met de focus op de core. Daarvan uit bouwen we op de doelen van de training. Al snel kan ik een inschatting maken van jouw mogelijkheden. Soms komt het erop neer dat we eerst zes tot tien weken bezig zijn met de basis. Voor een quick fix ga ik niet. Wel voor plezier! Het moet leuk zijn, en ik wil niet doorslaan.”

Feiko is mede-eigenaar van Fitness Educatie Noord. Tijdens een van zijn opleidingen maakte hij kennis met cursist Jordy. Uit hun contact ontstond de samenwerking waardoor Feiko nu iedere dinsdagavond aanwezig is in Drachten als personal trainer voor PT 360o. Tijdens de intake bij Feiko achterhaalt hij het sportverleden van jou als sporter. Daaruit komt hij al veel te weten over jouw sportieve mogelijkheden. Nadat hij je een aantal oefeningen laat doen, kan hij al snel inschatten wat voor belasting en belastbaarheid mogelijk is.

Voor Feiko is eindresultaat zeker belangrijk, maar belangrijker vindt hij de reis ernaar toe.  Het proces naar een einddoel moet gepaard gaan met plezier. Met functioneel fun, zoals hij dat zelf noemt. Door de nadruk te leggen op het plezier en de tevredenheid van de sporter, bereik je je uiteindelijke doel gemakkelijker. Personal trainen bij Feiko betekent gestructureerd trainen met plezier!

SPECIALITEITEN:

  • Gewichtsverlies.
  • Opbouw spiermassa.
  • Sportspecifiek trainen.
  • Coaching/ mindset.
  • Opbouwen na revalidatie.