Personal trainer Jordy

Team

Personal trainer Jordy

“Als personal trainer wil ik je coachen, motiveren en uitdagen om jouw doel te behalen! Het proces ernaar toe, jouw ontwikkeling en de overwinningen die je daarbij behaalt? Het zijn voor mij aspecten waar ik persoonlijk ook enthousiast van word. Ik maak graag jouw trainingen op zo’n manier, dat ze perfect aansluiten op wat jij wilt bereiken.”

Als kleine jongen was Jordy al veel met sport bezig. Naast zijn grote hobby voetballen vond hij het ook leuk om te tennissen, te zeilen en te skiën. Jordy was jeugdtrainer bij VV Drachtster Boys en ook werkte hij als hulptrainer bij Voetbalschool Noord. Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij zich als trainer/coach en kon hij bij SC Cambuur als jeugdtrainer aan de slag.

Naast voetballen specialiseerde Jordy zich in fitness. Hij kreeg een stageplek bij Bewegingscentrum Drachten (BCD). Hier behaalde hij zijn diploma Fitnesstrainer A. Naast het behaalde CIOS-diploma, richtte hij zich ook op de diploma’s Fitnesstrainer B en Personal trainer. Met deze diploma’s op zak werkte hij als fitnessinstructeur. Een specialiteit van hem was fitnessprogramma’s op maat maken, waarmee klanten zelf aan de slag konden. Ook werkte hij binnen BCD als Personal Trainer van PT Drachten. In 2021 richtte hij zijn eigen bedrijf PT 360o op.

SPECIALITEITEN:

  • Gewichtsverlies
  • Opbouw spiermassa.
  • Bewegingsdeskundige Niet Aangeboren Hersenletsel
  • Sportspecifiek: voetbal, golf, hardlopen, wintersport.
  • Coaching.