Geef je weerstand een BOOST!

Gevarieerd eten speelt een cruciale rol in het behouden van een goede gezondheid. Helaas kan het soms lastig zijn om alle benodigde vitamines, mineralen en eiwitten uit onze dagelijkse voeding te halen. Gelukkig bieden supplementen en aanvullende shakes een handige oplossing. Bij PT360 werken we samen met Orange Fit, een merk dat volledig plantaardige producten aanbiedt, zonder toegevoegde suikers.

Gevarieerd eten heeft talloze voordelen voor onze gezondheid. Ten eerste voorziet het ons lichaam van alle benodigde voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, vezels, koolhydraten, vetten en eiwitten. Door verschillende voedingsmiddelen te consumeren, krijgen we diverse voedingsstoffen binnen die essentieel zijn voor een optimale werking van ons lichaam. Dit versterkt ons immuunsysteem, verlaagt het risico op chronische ziekten en zorgt voor een gezonde spijsvertering.

Het bereiken van een gevarieerd voedingspatroon kan soms lastig zijn. Onze snelle en drukke levensstijl kan ervoor zorgen dat we teruggrijpen naar gemakkelijke, maar minder voedzame opties. Bovendien kunnen individuele voedselvoorkeuren of allergieën de variatie beperken. Dit kan leiden tot tekorten aan bepaalde voedingsstoffen.

Er zijn verschillende opties om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen. Het nemen van supplementen kan een effectieve manier zijn om ontbrekende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Deze supplementen bevatten geconcentreerde doseringen van specifieke voedingsstoffen en kunnen helpen bij het behouden van een gezond evenwicht.

Eiwitshakes kunnen ook een handige aanvulling zijn op een gevarieerd voedingspatroon, vooral voor mensen die moeite hebben om voldoende eiwitten uit hun voeding te halen.

Hoewel gevarieerd eten soms lastig kan zijn, is het essentieel voor een gezonde leefstijl. Het voorziet ons lichaam van alle benodigde voedingsstoffen en versterkt ons immuunsysteem. Als je moeite hebt om de juiste hoeveelheid vitamines, mineralen of eiwitten binnen te krijgen, kunnen supplementen en shakes een handige aanvulling zijn. Bij PT360 werken we samen met Orange Fit, een merk dat plantaardige producten aanbiedt zonder toegevoegde suikers.

Heb je moeite met genoeg groente en fruit te eten? Dan zijn de GREENS wellicht iets voor jou! Met één schepje GREENS krijg je 24 verschillende soorten groenten en fruit binnen. Daarmee zit je gelijk op 30% van je dagelijkse vitaminebehoefte. En daarnaast zit de GREENS boordevol vezels en antioxidanten.

Wat zit er nog meer in het assortiment:

  • Eiwitshakes/ eiwitdrankjes/ eiwitrepen
  • Suppletie (magnesium, probiotica, vitamine D3, vitamine B12, vitamine C en Omega 3)
  • Collageen
  • Active water

Meer weten? Neem gerust contact op of neem een kijkje in de webshop van PT360°

GRATIS PROEFLES

VRAAG nu vrijblijvend aan!

Ben jij klaar voor een vitale herstart? Dan zien wij jou graag bij onze gratis proefles. Geheel vrijblijvend zonder kleine lettertjes.