Jij staat op het punt om de eerste stap naar een gezonder leven te zetten.

Start met Personal Training! !

Nu met Gratis proefles en PT360º startpakket (t.w.v. €79)

Start met Personal Training! !

Het totale plaatje. Als personal trainers van PT 360o willen wij je met training, voeding en coaching alle facetten van jou benaderen, zowel sportieve als je mentale gezondheid. Want vitaal worden en blijven, bereik je niet alleen door eens in de week naar de sportschool te gaan. Of door alleen maar minder te gaan eten en op je voeding te letten. Onze missie is het om jou van alle kanten te benaderen; 360 graden!

Door doelgericht te trainen, je de juiste voedingsadviezen te geven én jou te coachen waar maar kan, bereiken wij samen met jou jouw doel(en)! 

Nu tijdelijk met Gratis proefles en PT360º startpakket (t.w.v. €79).

PT360 - Waar jouw doelen onze prioriteit zijn!

Bij PT 360o kan iedereen terecht die aan zijn of haar vitaliteit wil werken door training, voeding én coaching. Of je nu een ervaren of onervaren sporter bent, jong of oud, wilt afvallen of sterker wilt worden; wij helpen je graag! PT 360o in Drachten zorgt voor een trainingsschema op maat. Plezier in de trainingen staat bij ons voorop. Onder begeleiding van een van onze gediplomeerde personal trainers gaan we veilig en verantwoord aan de slag met jouw trainingsdoel(en). Dit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. We maken daarbij ook gebruik van de faciliteiten van BCD, Bewegingscentrum Drachten. Tijdens een 360o intakegesprek gaan we op zoek naar een training die het beste past bij jou!

Ben jij klaar voor een vitale start?

Dan zien wij jou graag bij onze gratis proefles. In deze proefles verkennen we samen jouw wensen en doelen. We onderzoeken wat voor jou de duurzaamste oplossing is om te werken aan een gezonde leefstijl. Geheel vrijblijvend zonder kleine lettertjes.

Meld je hier aan